Winsewida

Informatie

Winsewida is een zorgbedrijf voor mensen met een beperking. Centraal staat bij ons de hulpvraag van het individu. Samen kijken we naar uw talenten, wensen en interesses. Op grond van deze informatie wordt er een plan opgesteld waar uw relevante doelen in verwoord worden. De nadruk in het zorgbedrijf ligt in het participeren in de maatschappij. In het zorgbedrijf worden dan ook werk gerelateerde activiteiten aangeboden. Naast deze activiteiten is er de mogelijkheid tot ontspanning in de vorm van sporten. Naast het begeleiden van praktische vaardigheden is er ruimte voor ondersteuning in sociale vaardigheden.
Winsewida biedt de volgende activiteiten: sorteerwerk, kantinebeheer, gastvrouw/man, assembleren, etc. In het pand is een winkel gevestigd waar zaken worden verkocht die te maken hebben met tuin en terras. In de winkel zijn verschillende werkzaamheden mogelijk.

Tevens is er een houtwerkplaats, waar tuinmeubels gemaakt worden van verschillende houtsoorten.
Deze meubels worden in een aparte afdeling geassembleerd.

 

Het pand van het zorgbedrijf is groot. Dit biedt veel mogelijkheden om een rustige plek te zoeken waar je kunt werken. Belangrijk in ons zorgbedrijf is de sfeer en gemoedelijkheid. Iedereen moet zich prettig kunnen voelen. Daar streven we naar. Graag willen we dat u meedenkt in ons bedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor het leveren van goede begeleiding. Wij vragen van u dat u zich verantwoordelijk voelt voor uw werkzaamheden om zo uw talenten, wensen optimaal kunt nastreven.

Site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/